x
image
Guns N Roses
Mediator image
რისგან აკეთებენ ძეხვს?

imageცოტა ვინმე თუ დაფიქრებულა იმაზე, თუ რისგან აკეთებენ ძეხვს. ყველა ზრუნავს იმაზე, რომ ძეხვი იყოს მაცივარში... და იქნებ ტყუილად?
როგორც ჩანს ძეხვი შეიძლება ყველაფრისგან გაკეთდეს. ყველაფერი მარტივია: იღებენ 20-22 პროცენტ წყალს, 12 პროცენტ სოიოს და ამატებენ ხორცში. და რაღა თქმა უნდა გემოსა და არომატს.
დასავლური ტექნოლოგიის მიხედვით ძეხვი შეიძლება გაკეთდეს "ტუალეტის ქაღალდისგან".
ძეხვეული შეიცავს:

45 პროცენი - ემულსია.
25 პროცენტი - სოიოს ცილა.
15 პროცენტი - მფრინველის ხორცი.
7 პროცენტი - ჩვეულებრივი ხორცი.
5 პროცენტი - ფქვილი, კრახმალი.
3 პროცენტი - გემრიელი დანამატები.

სარდელი შეიცავს:

35 პროცენტი - ემულსია.
30 პროცენტი - სოიოს ცილა.
15 პროცენტი - ჩვეულებრივი ხორცი.
10 პროცენტი - მფრინველის ხორცი.
5 პროცენტი - ფქვილი, კრახმალი.
5 პროცენტი - გემრიელი დანამატები.

მოხარშული ძეხვი შეიცავს:

30 პროცენტი - მფრინველის ხორცი.
25 პროცენტი - ემულსია.
25 პროცენტი - სოიოს ცილა.
10 პროცენტი - ჩვეულებრივი ხორცი.
8 პროცენტი - ფქვილი, კრახმალი.
2 პროცენტი - გემრიელი დანამატები.

გაფუჭებულ ხორცს ან ძეხვს ხორცის გადამამუშავებელ კომბინატებში ქიმიური დანამატების მეშვეობით "აცოცხლებენ" და კვლავ ძეხვის დასამზადებლად იყენებენ.

როგორც ხედავთ თითქმის ერთნაირად აკეთებენ ძეხვებს. ( მე აწი ძეხვის ჭამას აღარ ვაპირებ. )





0
1803
2-ს მოსწონს
ავტორი:Guns N Roses
Guns N Roses
Mediator image
1803
  
კომენტარები არ არის, დაწერეთ პირველი კომენტარი
0 1 0