კერძები ფრინველის ხორცისაგან ქათამი ქილაზე მომზადებული 2012, 30 მარტი, 10:57 ქათამი ან ბროილერის წიწილა, 2-3კბილი ნიორი, მაიონეზი, პილპილი, 2ც-დაფნა, 3-4პილპილის მარც. ქათამი გავრეცხოთ და შევამშრალოდ სალფეთკით, მაიონეზში ჩავყაროთ დანაყული ნიორი, მარილი, პილპილი, და ამ ნაზავით წაუსვათ ქათამს როგორც გარედან ისე შიგნიდან. 700გრ.ქილაში ჩავასხათ წყალი1/3, წყალში ჩავყაროთ და- ფნა, პილპილის მარცვალი.ქილაზე "დავსვათ"ქათამი.ფეხები და ფრთები შევუკრათ ძაფით, ქილა ქათმით დავდოთ ჯამზე რომელზეც ცოტა წყალი დავასხათ, და შევდოთ ცივ ჰაერ-ღუ- მელში 180გრადუსზე-1, 5საათით, მოვსინჯოთ ჩხირით თუ მზად არარი და ზემოდან დაიბრაწა, ფოლგა გადავაფაროდ. 2427 3-ს მოსწონს
|