x
image
cxvedo
ქათმის ღვიძლი ხახვით
ინგრედიენტები:

● ქათმის ღვიძლი - 500 გ.

● ხახვი - 300 გ. (2 ცალი)
● მზესუმზირის ან ზეითუნის ზეთი - 60 გ. (4 სუფრის კოვზი)
● ფქვილი - 30 გ. (2 სუფრის კოვზი)


Куриная печень с луком



მომზადება:


Куриная печень с луком


გავრეცხოთ ქათმის ღვიძლი, სურვილისამებრ, დავჭრათ მოზრდილ ნაჭრებად; წავუსვათ თითოეულ ნაჭერს ფქვილი და მოვათავსოთ უკვე გამზადებულ ტაფაზე ცხელ ზეთში (მაღალ ცეცხლზე).


Куриная печень с луком


ამასობაში ნახევარწრეებად დავჭრათ ხახვი.


Куриная печень с луком


ქათმის ღვიძლების მოშუშვის შემდეგ (ვშუშოთ, დაახლოებით, 3 წუთის განმავლობაში), მარილი დავუმატოთ გემოვნებით და ვშუშოთ კიდევ 3 წუთი. დავუმატოთ დაჭრილი ხახვი და გამოვრთოთ გაზქურა. დაველოდოთ რამდენიმე წუთი და...


გემრიელად მიირთვით










4
2813
5-ს მოსწონს
ავტორი:cxvedo
cxvedo
2813
  
2014, 31 ივლისი, 12:28
გემოვნებაზე არ დაობენ, მაგრამ ხახვის გარეშე ქართული სამზარეულო ეშხს დაკარგავდა.
2014, 31 ივლისი, 12:25
მაინც ვერ ვიტან
2014, 31 ივლისი, 12:17
ხახვის გარეშე მწვადი რა იქნება?
:))))
2014, 31 ივლისი, 12:14
ხახვს ვერ ვიტან
0 1 4