კერძები ფრინველის ხორცისაგან ქათმის ღვიძლი ხახვით 2014, 31 ივლისი, 12:13 ინგრედიენტები:
● ქათმის ღვიძლი - 500 გ.
● ხახვი - 300 გ. (2 ცალი) ● მზესუმზირის ან ზეითუნის ზეთი - 60 გ. (4 სუფრის კოვზი) ● ფქვილი - 30 გ. (2 სუფრის კოვზი) მომზადება: გავრეცხოთ ქათმის ღვიძლი, სურვილისამებრ, დავჭრათ მოზრდილ ნაჭრებად; წავუსვათ თითოეულ ნაჭერს ფქვილი და მოვათავსოთ უკვე გამზადებულ ტაფაზე ცხელ ზეთში (მაღალ ცეცხლზე). ამასობაში ნახევარწრეებად დავჭრათ ხახვი. ქათმის ღვიძლების მოშუშვის შემდეგ (ვშუშოთ, დაახლოებით, 3 წუთის განმავლობაში), მარილი დავუმატოთ გემოვნებით და ვშუშოთ კიდევ 3 წუთი. დავუმატოთ დაჭრილი ხახვი და გამოვრთოთ გაზქურა. დაველოდოთ რამდენიმე წუთი და... გემრიელად მიირთვით 2901 5-ს მოსწონს |
:))))