x
image
cxvedo
ხორცის რულეტები ლორით
ინგრედიენტები:

● ხორცი - 12 თხელი ნაჭერი

● ლორი - 12 თხელი ნაჭერი

● თეთრი ღვინო - 50 მლ.


● ლობიო - 1 ქილა

● ლიმნის წვენი - 1 სუფრის კოვზი

● ზეითუნის ზეთი - გემოვნებით

● მარილი და პილპილი - გემოვნებით

● ქინძი - გასაფორმებლად


Мясные рулетики с ветчиной


მომზადება:

ხორცის თხელ ნაჭერს მოვაყაროთ მარილი, წიწაკა, დავადოთ ლორის ნაჭერი და გადავახვიოთ. 2 სუფრის კოვზი ზეთი გავაცხელოთ ტაფაზე და შევწვათ რულონები ყველა მხრიდან. ფერის შეცვლის შემდეგ დავუმატოთ ღვინო და საშუალო ტემპერატურაზე გავაჩეროთ 5 წუთით. მოხარშულ ლობიოს გადავუწუროთ წვენი, ამოვზილოთ, მოვასხათ ლიმნის წვენი, ზეთი, მოვაყაროთ მარილი, პილპილი, კარგად ამოვურიოთ, დავალაგოთ ზემოდან შემწვარი რულონები და გავაფორმოთ ქინძის ფოთლებით.


გემრიელად მიირთვით










0
41
7-ს მოსწონს
ავტორი:cxvedo
cxvedo
41
  
კომენტარები არ არის, დაწერეთ პირველი კომენტარი
0 1 0