კერძები ხორცისაგან Азу (თათრული ტრადიციული კერძი) 2014, 26 მარტი, 10:29 ინგრედიენტები: ● საქონლის ან ქათმის ხორცი - 400 გ. ● კიტრის მწნილი - 5-6 ცალი ● ხახვი - 1 თავი ● უცხიმო არაჟანი - 200 გ. ● მზესუმზირის ზეთი - 1 სუფრის კოვზი ![]() მომზადება: მზესუმზირის ზეთში ხახვთან ერთად მოვშუშოთ წვრილ ზოლებად დაჭრილი ხორცი. მოშუშვის პროცესში დავუმატოთ წვრილად დაჭრილი კიტრის მწნილი და მარილი გემოვნებით. მოგვიანებით, როდესაც კიტრი დარბილდება და წვენს გამოყოფს, დავუმატოთ არაჟანი და თუ ძალიან შესქელდება შეგიძლიათ ცოტაოდენი წყალიც დაუმატოთ. შეგიძლიათ გააფორმოთ სასურველი სანელებლებით და გააჩერეთ 20 წუთი ცეცხლზე. ამის შემდეგ კი... გემრიელად მიირთვით 369 5-ს მოსწონს
|