შინაური
მდნარი ყველი. (ნაყიდს და ემულგატორებიანს სჯობს)
0, 5 კგ ხაჭო, 1 კვერცხი(აუცლებლად სოფლის, ყვითელი რომ გამოვიდეს და უფრო
გემრიელიცაა) 100 გრ კარაქი, ვისაც მარილიანი უყვარს 1 ჩ.კ მარილი, ვისაც
ნაკლები-ნაკლები 0-5 ჩ.კ სოდა მოათავსეთ ბლენდერში, (სავარაუდოდ მიქსერით ათქვეფა აჯობებს, სქელია და მიქსერი ვერ მოერევა)
ჩაასხით ჭურჭელში, რომელიც უნდა ჩადგათ ცეცხლზე დადგმულ მდუღარე წყალში,
განუწყვეტლივ ურიეთ და ადუღეთ დაახლოებით 10 წთ. (დაიმახსოვრეთ, რომ,
მნიშვნელობა აქვს თუ რომელი პროდუქტებით აკეთებთ, გამოიყენეთ ის
პროდუქტები, რომელოც გიყვართ.