სამარხვო კერძები ყველაზე მარტივი და ყველაზე გემრიელი სამარხვო ნამცხვარი 2014, 11 მარტი, 12:38 ![]() 1 ჩ/ჭ მცენარეული ზეთი: 2 ჩ/ჭ დაჭრილი ნიგოზი: 1 ჩ/ჭ ქიშმიში: ფქვილი, რასაც შეიზელს, ვანილი და სოდა ძმრით. მომზადების პროცედურა ასეთია: წინასწარ მომზადებულ გახეხილ ანტონოვკას შევურიოთ 4 ჩ/ჭ შაქარი, ზემოთ მოცემული რაოდენობის თაფლი. მცენარეული ზეთი. დაჭრილი ნიგოზი, ქიშმიში და პურის ფქვილი იმ რაოდენობით, რომ მივიღოთ არაჟნის სისქის ცომი. მივცეთ 1 ჩ/კოვზი სოდა ძმრით და ვანილი. ფორმას, რაშიც უნდა ჩავასხათ მიღებული მასა, ძირზე და გვერდებზე კარგად უნდა წავუსვათ სამარხვო მარგარინი ან კარაქი და მოვაყაროთ ცოტა პურის ფქვილი.როდესაც ცომს ჩავასხამთ, ზედაპირი კარგად მოვასწოროთ და გამოვაცხოთ. ![]() ![]() 16585 18-ს მოსწონს
|