x
image
cxvedo
ხორცის მომზადება ქართულად
ინგრედიენტები:

● ხორცი - 1 კილოგრამი

● არაჟანი - 1 სუფრის კოვზი

● თაფლი - 2 სუფრის კოვზი


● ლიმნის წვენი - 1 სუფრის კოვზი

● მწვანილი - ოხრახუში, კამა, ქინძი, რეჰანი და როზმარინი

● მარილი და პილპილი - გემოვნებით


ხორცი ქართულად


მომზადება:

ხორცი დავჭრათ მოზრდილ ნაჭრებად. წვრილად დავჭრათ მწვანილი და ავურიოთ ხორცს მარილთან და პილპილთან ერთად. მიღებულ მასას მოვასხათ ლიმნის წვენი, არაჟანი, თაფლი და გავაჩეროთ მაცივარში რამდენიმე საათის განმავლობაში. ამის შემდეგ ხორცი მოვათავსოთ საცხობ ქაღალდზე, საშუალო ცეცხლზე შევდგათ ღუმელში ერთი საათით და...


გემრიელად მიირთვით














4
715
9-ს მოსწონს
ავტორი:cxvedo
cxvedo
715
  
2014, 17 თებერვალი, 23:47
ააა რაკი რუსებმა ტქვეს, მასე იქნება ნამდვილად. :)
2014, 12 თებერვალი, 23:00
:) შეცდომა სათაურში კი არა იმაშია ქართველები ქართულ სამზარეულოს რომ არ იცნობთ. ეს კი ნათარგმნი მაქვს ერთ-ერთი რუსული საიტიდან. რამდენადაც ჩემთვის ცნობილია мясо по грузински ნიშნავს ხორცის მომზადება ქართულად. შეგიძლია ორიგინალში გაეცნო რეცეპტს
http://kulunarnaj-stranica.ru/myaso-po-gruzinski/
2014, 2 თებერვალი, 23:21
სათაურში შეცდომაა, ქართული არაა.
2014, 31 იანვარი, 20:16
რაღაც თაფლი ვერ დავაკავშირე ამ პროდუქტებთან.
0 1 4