![ფრანგულად მომზადებული ღორის ხორცი
კარტოფილით image](http://server4.intermedia.ge/article_images/small/201401/2014011419411037332.jpg)
ინგრედიენტები:
კარტოფილი-1 კგ
ღორის ხორცი-500 გრამი
ხახვი-2 ცალი
მაიონეზი-200 გრამი
ყველი-100 გრამი
მარილი, შავი წიწაკა, კამა-გემოვნებით
მომზადება:
ხორცი დავჭრათ თხელ ბრტყელ ნაჭრებად სისქით -1 სმ. ოდნავ დავბეგვოთ, მოვაყაროთ ცოტაოდენი მარილი და შავი წიწაკა.
![ფრანგულად მომზადებული ღორის ხორცი
კარტოფილით image](http://server4.intermedia.ge/article_images/small/201401/2014011419413737332.jpg)
კარტოფილი გავასუფთაოთ და დავჭრათ პატარა მომრგვალო წრეებად, ხახვი დავჭრათ ალყა-ალყად.
ავიღოთ ცეცხლგამძლე მინის ფორმა და მასში მოვათავსოთ პროდუქტები შემდეგი თანმიმდევრობით: ფსკერზე მოვათავსოთ ხახვის მესამედი ნაწილი, მასზე მოვაწყოთ ხორცი, ვეცადოთ ფორმა მთლიანად შეავავსოთ ხორცის ნაჭრებით.
![ფრანგულად მომზადებული ღორის ხორცი
კარტოფილით image](http://server4.intermedia.ge/article_images/small/201401/2014011419423837332.jpg)
ხორცის ფენაზე მოვათავსოთ დარჩენილი ხახვი და მოვასხათ მაიონეზი. შემდეგ მოვაწყოთ კარტოფილი, მოვაყაროთ მარილი და წიწაკა, მოვასხათისევ მაიონეზი და მოვათავსოთ 180 გრადუსამდე გაცხელებულ ღუმელში 1 საათით.
![ფრანგულად მომზადებული ღორის ხორცი
კარტოფილით image](http://server4.intermedia.ge/article_images/small/201401/2014011419425937332.jpg)
გამოვიღოთ ჩვენი კერძი, მოვახეხოთ ყველი და ისევ შევდგათ ღუმელში 10 წუთით. მზა ხორცს მოვაყაროთ კამა და სუფრაზე მივიტანოთ ცხელ მდგომარეობაში.
მიირთვით გემრიელად!
![ფრანგულად მომზადებული ღორის ხორცი
კარტოფილით image](http://server4.intermedia.ge/article_images/small/201401/2014011419431537332.jpg)