კერძები ფრინველის ხორცისაგან ღვიძლის პაშტეტი, მწყრის კვერცხი და პამიდორი კალათებში 2013, 3 დეკემბერი, 18:57 ინგრედიენტები:
● ქათმის ღვიძლი - 500 გ.
● ნაღები (10%-20%) - 150 მლ.
● სტაფილო - 150 გ.
● ხახვი - 150 გ. ● მწვანილი - მოსართავად ● წიწაკა და მარილი - გემოვნებით ● მცენარეული ზეთი - საჭიროებისამებრ ასევე დაგვჭირდება: ● კალათა - 40 ცალი ● მწყრის კვერცხი - 20 ცალი ● პატარა პამიდორი - 20 ცალი ![]() მომზადება: სასურველია გამოვიყენოთ მცირე ზომის კალათები. წვრილად დავჭრათ ხახვი და მოვშუშოთ ზეთში, ცოტა ხანში დავამატოთ გახეხილი სტაფილო, ქათმის ღვიძლი და ვურიოთ 15-20 წუთი. მომზადების შემდეგ მიღებული მასა გავატაროთ ბლენდერში, დავუმატოთ ნაღები და კარგად ავურიოთ. ამის შემდეგ დავუმატოთ წვრილად დაჭრილი მწვანილი, მარილი და წიწაკა. ამასობაში მოხარშული კვერცხი და პამიდორი დავჭრათ 2 ტოლ ნაწილებად. შემდეგ კალათები ამოვავსოთ მიღებული პაშტეტით და ზემოდან მოვრთოთ პამიდვრითა და კვერცხით, რომელსაც შეგვიძლია შუაში მწვანილის ფოთლებიც ჩავუდოთ. ამის შემდეგ... გემრიელად მიირთვით 40 6-ს მოსწონს
|