კერძები ბოსტნეულისაგან დამწნილებული პამიდვრის მომზადება 30 წუთში 2013, 25 ოქტომბერი, 19:00 ევროპული სამზარეულო ჩვენსაზე გაცილებით მობილური და სწრაფია. იქ ძალიან აფასებენ დროს, ყოველთვის ახსოვთ, რომ დრო-ეს ფულია.ამიტომ პოპულარობით სარგებლობს კერძების სწრაფად მომზადების რეცეპტები. ევროპელები ბოსტნეულს ქილებში არ ხუფავენ. მათთან ეს მიუღებელია. გთავაზობთ პამიდვრის მწნილის მომზადებას იტალურად, რომელიც 30 წუთში მზადდება და დიდ ძალისხმევას არ მოითხოვს. ინგრედიენტები: პამიდორი(დიდი ზომის)-3 ცალი ნიორი(დანაყილი)-1 კბილი დაჭრილი მწვანილი(ოხრახუში, კამა)-1 სუფრის კოვზი მარილი, შაქარი-1/3 ჩაის კოვზი მდოგვი-1/2 ჩაის კოვზი დაფქული შავი წიწაკა-გემოვნებით ზეითუნის ზეთი-2 სუფრის კოვზი ვაშლის ძმარი-1/2 ჩაის კოვზი მომზადება: პამიდვრები დავჭრათ რგოლებად. ყველა დანარჩენი ინგრედიენტი ერთმანეთს შევურიოთ მარინადის გასაკეთებლად და მოვასხათ თითოეულ პამიდვრის რგოლს. პამიდვრების რგოლები დავაწყოთ ერთმანეთზე და შევინახოთ მაცივარში 30 წუთი. მოვაყაროთ მწვანილი და გემრიელად მივირთვათ! 257 14-ს მოსწონს
|