x
image
cxvedo
ღურკანა ყველით
ინგრედიენტები:

● ღურკანა (ვარდისფერი ორაგული) - 1 კგ (დაახლოებით)

● ყველი - 200 გ.

● მაიონეზი - 1/3 კოლოფი


● მარილი, ლიმნის წვენი და შავი პილპილი - გემოვნებით


Горбуша под сыром


მომზადება:

თევზი დავჭრათ სტეიკებად (1.5-2 სმ სისქის ნაჭრებად), მოვაყაროთ მარილი და შევწვათ ორივე მხრიდან 200 გრადუს ცელსიუს ტემპერატურაზე. შემწვარი თვეზის ნაჭერს ერთი მხრიდან მოვასხათ ლიმნის წვენი. მეორე მხარეს კი ზემოდან მოვასხათ მაიონეზი და ზედ ყველის თხელი ნაჭერი (დაახლოებით 0.5 სმ სისქის) დავადოთ. ზემოდან კვლავ მოვასხათ მაიონეზი და შევდგათ ღუმელში 180 გრადუს ცელსიუს ტემპერატურაზე 30-40 წუთის განმავლობაში (სანამ ყველი კარგად არ დადნება). ამის შემდეგ...


გემრიელად მიირთვით









2
133
13-ს მოსწონს
ავტორი:cxvedo
cxvedo
133
  
2013, 12 ოქტომბერი, 11:40
უგემრიელესი იქნება.
2013, 11 ოქტომბერი, 22:02
რა იქნება წარმომიდგენია ^^
0 1 2