კერძები ხორცისაგან ხორცი კორეულად 2013, 5 ოქტომბერი, 20:20 ინგრედიენტები:
● ღორის ხორცი - 300 გ.
● ხახვი - 2 ცალი
● ნიორი - 2-3 კბილი
● მარილი - გემოვნებით ● შაქრის ფქვილი - 1 სუფრის კოვზი ● სოიოს სოუსი - 2-3 სუფრის კოვზი ● შავი პილპილი - გემოვნებით ● კვლიავი - გემოვნებით მომზადება: ხორცი აღნიშნულ ინგრედიენტებთან ერთად 1 საათიდან მთელ ღამემდე გავაჩეროთ მარინადში. საცხობი ქაღალდი დავასველოთ ცხიმით, დავალაგოთ ზემოდან ხორცი და შევდგათ ღუმელში მოსამზადებლად. როდესაც ხორცი ფერს შეიცვლის, ღუმელი ჩავღთოთ 200 გრადუს ცელსიუს ტემპერატურაზე. მომზადებას დაახლოებით 1 საათი ჭირდება და გემოთი მწვადს გავს. მომზადების შემდეგ გადაიღეთ სუფრაზე მისატან ჭურჭელზე და... გემრიელად მიირთვით 186 9-ს მოსწონს
|