შესანახი პროდუქტები მაყვლის საწებლის მომზადების მეთოდი 2013, 9 აგვისტო, 14:43 ![]() 3) ქინძი - მწვანე მარცვლიანი და ფოთლიანი -რაც ბევრი იქნება, უკეთესია: 4) ცერეცო - ასევე მარცვლიანი და ფოთლიანი 100 გრამი: 5) წიწაკა და მარილი გემოვნებით. ![]() დასახელებული ინგრედიენტები ხორცსაკეპ მანქანაში გატარებული სასურველია გაწურვის დროს მივცეთ და მაყვალთან ერთად გავწუროთ. გავითვალისწინოთ, რომ მარცვლიანი ქინძი აუცილებლად უნდა დაინაყოს მარილთან ერთად.როდესაც გაწურვას დავასრულებთ, შემდეგ წინასწარ გამზადებულ მშრალ ბოთლებში ვაგდებთ "ასპირინის" თითო ტაბლეტს და ვინახავთ საზამთროდ. 10 კილოგრამ მაყვალში ზუსტად 6 ლიტრი საწებელი გამოდის. ![]() 1537 15-ს მოსწონს 1-ს არა
|