შემადგენლობა:
• 350გ სპაგეტი • 1 კგ. პომიდორი • 1 თავი ხახვი • 1 ცალი სტაფილო • 1 ღერი ოხრახუში • 50 მლ ზეითუნის ზეთი • 1 კონა რეჰანი • 50 გ. გახეხილი პარმეზანი
• მარილი
ხახვი, სტაფილო და ოხრახუში დაჭერით, მოთუშეთ ქვაბში 10 წუთი 2 სუფრის კოვზ ზეითუნის ზეთში.
დაამატეთ პომიდორი, გააცხელეთ ძლიერ ცეცხლზე 3 წუთი, 15 წუთი კი საშუალოზე, დაამატეთ რეჰანი და მარილი, გადაწურეთ საწურში, დაამატეთ ზეთი.მოხარშეთ სპაგეტი, შემდეგ მოთუშეთ სოუსში 1 წუთ.
მიირთვით ცხელი.
პომიდორები ძალიან მწიფე უნდა იყოს.