ცივი კერძები ღორის ხორცი ფრანგულად 2013, 18 მაისი, 17:11 1კგ-ღორის ხორცი
3-4ც-ხახვი
3ც-პომიდორი
4ც-კარტოფილი
200გრ-ყველი მაიონეზი მარილი წიწაკა ზეითუნის ზეთი 1.ხორცი დაჭერით მოზრდილ ნაჭრებად, დაბეგვეთ, დაამარილეთ და დაალაგეთ ზეთწასმულ ჟარუნაზე. 2. ხახვი დაჭერით ალყა-ალყა დაალაგეთ ხორცზე, გადაუსვით მაიონეზი. შემდეგ დაადეთ მრგვალად დაჭრილი პომიდორი, მოაყარეთ წიწაკა და გახეხილი ყველი. 3. დათლილი კარტოფილი დაჭერით მოზრდილ ნაჭრებად, დაამარილეთ და ხორცის ნაჭრებს შუა ჩადეთ. 4. კერძი მზადდება გაზქურაში დაახლოებით 1, 5სთ. დროდადრო ზემოდან ასხით მისივე გამოყოფილი წვენი( თუ წვენი ცოტაა, მაშინ დანამეთ მდუღარე წყლით) გამზადებამდე 10-15 წუთით ადრე კერძს მთლიანათ მოაყარეთ გახეხილი ყველი. 335 4-ს მოსწონს
|