სამარხვო კერძები უგემრიელესი სამარხვო თაფლაკვერები 2013, 24 აპრილი, 0:30 ![]() 1 ჩაის კოვზი სოდა 2 სადილის კოვზი კაკაო ან ყავა 0.5 ჭიქა ქიშმიში 0.5 ჭიქა დაფერფლილი თხილი 0.5 ჭიქა მცენარეული ზეთი 1.5-2 ჭიქა ფქვილი მომზადების წესი: ქვაბში ჩავყაროთ შაქარი, დავამატოთ წყალი და მცენარეული ზეთი, ცოტა შევათბოთ და დავამატოთ თაფლი. მოვურიოთ, რათა თაფლი და შაქარი გალღვეს. ![]() ცალკე ჭურჭელში ავურიოთ ყავა ან კაკაო სოდასთან ![]() მიღებული დავუმატოთ თაფლს წყალსა და ზეთს და ისე მოვურიოთ, რომ მივიღოთ ერთიანი მასა ![]() დავამატოთ ქიშმიში და თხილი ![]() დავამატოთ ფქვილი და ისე ავურიოთ, რომ მასა დაემსგავსოს სქელ სმეტანას. ![]() ![]() 396 2-ს მოსწონს
|