x
ხორცი იტალიურად
imageსაჭირო მასალა

300გ ღორის ხორცის ფილე

1 ცალი პომიდორი

1თავი ხახვი


100გ ყველი

100გ მაიონეზი



მომზადების წესი

დაჭერით ხორცი ნაჭრებად1 სმ. შეწვით თითოეული ნაჭერი ორივე მხარეს სანამ წითელ ფერს არ მიიღებს.

მოათავსეთ ხორცზე დაჭრილი პომიდორი და ზემოდან მრგვალად დაჭრილი ხახვი მოაყარეთ.

გააფორმეთ ხორცი მაიონეზით, მოაყარეთ გახეხილი ყველი და მოათავსეთ ღუმელში. შეწვით 180 გრადუსზე, 15-20 წუთის განმავლობაში.

0
62
2-ს მოსწონს
ავტორი:თეკლა თეკლა
თეკლა თეკლა
62
  
კომენტარები არ არის, დაწერეთ პირველი კომენტარი
0 1 0