თევზეული ორაგულის ხიზილალას სოუსი 2013, 24 მარტი, 21:07 საჭირო მასალა 600გ ორაგულის ფილე 400გ ნაღები 200გ თეთრი მშრალი ღვინო 120გ წითელი ხიზილალა მარილი გემოვნებით. მომზადების წესი ფილეს თითოეული ნაჭერი შეახვიეთ კულინარიულ ქაღალდში და შედგით ღუმელში. ღვინო მიიყვანეთ ადუღებამდე, დაუმატეთ ნაღები და 15 წუთი გააჩერეთ ცეცხლზე, თან გამუდმებით ურიეთ.შემდეგ დაუმატეთ ხიზილალა, მიიყვანეთ ადუღებამდე და გადმოდგით.დაუმატეთ შავი პილპილი. შემწვარი თევზი მოათავსეთ ლანგარზე და მოასხით მომზადებული სოუსი. გააფორმეთ ლიმონითა და მწვანილით. 54 2-ს მოსწონს
|