x
ორაგულის ხიზილალას სოუსი

საჭირო მასალა

600გ ორაგულის ფილე

400გ ნაღები

200გ თეთრი მშრალი ღვინო


120გ წითელი ხიზილალა

მარილი გემოვნებით.

მომზადების წესი

imageფილეს თითოეული ნაჭერი შეახვიეთ კულინარიულ ქაღალდში და შედგით ღუმელში. ღვინო მიიყვანეთ ადუღებამდე, დაუმატეთ ნაღები და 15 წუთი გააჩერეთ ცეცხლზე, თან გამუდმებით ურიეთ.შემდეგ დაუმატეთ ხიზილალა, მიიყვანეთ ადუღებამდე და გადმოდგით.დაუმატეთ შავი პილპილი.

შემწვარი თევზი მოათავსეთ ლანგარზე და მოასხით მომზადებული სოუსი. გააფორმეთ ლიმონითა და მწვანილით.

0
54
2-ს მოსწონს
ავტორი:თეკლა თეკლა
თეკლა თეკლა
54
  
კომენტარები არ არის, დაწერეთ პირველი კომენტარი
0 1 0