x
image
ლადო_25
შუ - რეცეპტი და მომზადების წესი
imageფუნთუშა:

200 გრ კარაქი

8 კვერცხი

2 ჭ ფქვილი



მომზადების წესი:

ავიღოთ 2 ჭიქა წყალი ჩავაგდოთ 200გრ კარაქი და წამოვადუღოთ. დავამატოთ 2 ჭ ფქვილი ავურიოთ კარგად. შემდეგ დავდგათ დაბალ ცეცხლზე და ვადუღოთ 10 წთ. გადმოვიღოთ და დავახალოთ თითო-თითოდ 8 კვერცხი. კოვზით ტაფაზე დავდოთ და გამოვაცხოთ.



კრემი:
1 ჩ/ჭ შაქარი
2 ს/კ ფქვილი
0.5 ლ რძე (წყალი)


ვადუღოთ. გაგრილებულს გავუკეთოთ 100 გრ კარაქი ან მარგარინი

0
1638
7-ს მოსწონს
ავტორი:ლადო_25
ლადო_25
1638
  
კომენტარები არ არის, დაწერეთ პირველი კომენტარი
0 1 0