პ ე რ ო გ ი
4 ცალი კვერცხი
8 ჭიქა ფქვილი
4 ჭიქა შაქარი
250 გრ მარგანინი
1 ქილა მაწონი
ვანილი
მომზადება
8ჭ. ფქვილი + 3ჭ შაქარი + 250გრ დარბილებული მარგანინი. ეს მასა კარგად აურიეთ. ისე, რომ მასა იყოს ფხვიერი. შეინახეთ ცალკე 1 ჩაის ჭიქა მასა.
4 კვერცისა და 1ჩ/ჭ შაქრით გავაკეთოთ გოგლიმოგლი.
1 ქილა მაწონში ჩავყაროთ 1 ჩ/კ სოდა და ამოვიყვანოთ.
ყველაფერი მოვათავსოთ ერთ თასში, დავუმატოთ ვანილი, ავთქვიფოთ და მოვათავსთ ცხიმწასულ, ფქვილმოყრილ ცივ ჟარონაზე, თავზე მოვაყაროთ შენახული 1 ჭიქა მასა თანაბრად.