შესანახი პროდუქტები პრასის მწნილი 2012, 2 მარტი, 14:57 მასალად საჭიროა:
პრასა - 10კგ ნიახური - 5კგ ნიორი - 50გრ ძმარი - 2ჩ/კ მარილი - 800გრ შევარჩიოთ პრასისა და ნიახურის მსხვილი ძირები. დავარჩიოთ, შევკრათ კონებად, გადავავლოთ მდუღარე წყალი, ამოვიღოთ, გავაცივოთ და ჩავაწყოთ ქილებში ერთმანეთში არეულად. ზევიდან დავასხათ გადადუღებული და გაცივებული მარილწყალი, რომელშიც უნდა ჩავყაროთ 50გრ წვრილად დაჭრილი ან დაჩეჩქვილი ნიორი. თუ გვინდა, რომ პრასა მალე დამჟავდეს, მარილწყალს შევურიოთ 2ჩ/კ ძმარი. მარილწყალი უნდა ფარავდეს დასამწნილებელ პროდუქტს. 2147 3-ს მოსწონს
|