კერძები ბოსტნეულისაგან სოკოს მწვადი რუმინულად 20 იანვარი, 10:48
ნებისმიერ რესტორანზე ბევრად უფრო გემრიელი.
გსურთ სცადოთ გემრიელი სოკოს მწვადი კოცონის დანთების ან რესტორანში ფულის დახარჯვის გარეშე? ა სოკოს მწვადი რუმინულად-საკმაოდ ადვილი მოსამზადებელი და საკმაოდ გემრიელი. თქვენ უბრალოდ უნდა დაამარინადოთ სოკო ნახევარი საათის განმავლობაში, წამოაცვათ შამფურებზე და გამოაცხოთ ღუმელში. ინგრედიენტები: ქამასოკო- 600 გ ლიმონის წვენი - 2 ჩ.კ. სოიოს სოუსი - 4 ს.კ. ლ. კამა - 1 კონა პაპრიკა - 1 ჩაის კოვზი მცენარეული ზეთი - 4 სუფრის კოვზი. მარილი გემოვნებით მომზადების წესი სოკო კარგად გარეცხეთ და დაალაგეთ სუფთა ხელსახოცზე, რათა შეიწოვოს ზედმეტი ტენიანობა. მოათავსეთ სოკო ცელოფანში. დაამატეთ მცენარეული ზეთი, სოიოს სოუსი, პაპრიკა, მარილი, ლიმონის წვენი და დაჭრილი კამა. ცელოფანს თავი მოუკარი, შეანჯღრიეთ შიგთავსი და დატოვეთ 30 წუთი. ხის შამფურები დაასველეთ წყალში და ჩამოაცვით მარინირებული სოკო. გააცხელეთ აირღუმელი 200 გრადუსზე და სოკოიანი შამფურები დაალაგეთ საცხობ ფირფიტაზე. შეწვით 15 წუთის განმავლობაში. 108 2-ს მოსწონს
|