ამოცანები მარტივი ლოგიკური კითხვა, რომელიც უმრავლესობას აბნევს (პასუხი აქვს) 2022, 11 სექტემბერი, 8:39 ინდური სამზარეულოს მთავარ კერძად "დალი" ითვლება — ბოსტნეულის ჩაშუშული პარკოსნებით, ქოქოსის რძით და სუნელებით. ეს წვნიანი ნებისმიერ, თუნდაც, ყველაზე მომთხოვნი ვეგეტარიანელის მადას დააკმაყოფილებს, მაგრამ ხორცის მოყვარულს არ მოეწონება, რადგან მასში, ხორცი, საერთოდ არ არის. "დალი" სუფრაზე, ტრადიციულად, თიხის თასით მიაქვთ და მას, გემო სრულად შეგრძნებისთვის, მხოლოდ ხის კოვზით მიირთმევენ. ხოლო, ყველაზე მთავარი ის არის, რომ წვნიანი არ გაცივდეს და ამისთვის მასში, უკვე ჩამოთვლილი ინგრედიენტების გარდა, კიდევ რაღაცას ამატებენ. კითხვა: რას ამატებენ წვნიანს, რომ ტემპერატურა დიდ ხანს შეინარჩუნოს? პასუხი: წვნიანში, ცეცხლზე, წინასწარ გახურებულ, ქვებს ამატებენ, რომელსაც პირდაპირ მზა წვნიანი ჭურჭელში ყრიან და ის დუღილს იწყებს. მაგრამ, ყველაზე საინტერესო ის არის, წვნიანის სუფრაზე მიტანის წინ, ქვებს თიხის თასებშიც ამატებენ. ამის გამო, წვნიანი დიდ ხანს რჩება ძალიან ცხელი და შესაბამისად, გემრიელია! * სად გაქრა 1 დოლარი? – მარტივი თავსატეხი, რომელსაც ბევრი ვერ უმკლავდება (პასუხი აქვს)* საწოლის თეთრეულის დაუთავება და მაღვიძარა სახიფათოა ჯანმრთელობისთვის – ეს და სხვა პრაქტიკული რჩევები* კონსტანტინოპოლის დაცემის მიზეზი ქვემეხი იყო, რომლის ყიდვაზე უარი იმპერატორმა თქვა* ტიბეტელი ასტროლოგის 25 რჩევა, ზოდიაქოს ყველა ნიშნისთვის* ვინ იწინასწარმეტყველა II მსოფლიო ომი დაწყება, მის დაწყებამდე 10 წლით ადრე და ვისთვის იყო ეს ომი «დალოცვილი»* შუმერების 9 გამოგონება, რომლითაც დღემდე ვსარგებლობთ* 12 მოკლე ფაქტი ფრანგული კომედიების შესახებ* როგორ ავარჩიოთ ნამდვილი თაფლი, გავუხანგრძლივოთ პურს ვარგისიანობის ვადა და სხვა ხრიკები, რომელიც ყველამ უნდა იცოდეს726 1-ს მოსწონს
|