შესანახი პროდუქტები საუკეთესო "აჯიკის" რეცეპტი 2022, 16 მარტი, 0:49
თუ გსურთ აჯიკა ძალიან ცხარე გამოვიდეს, მაშინ 700 გრ წითელი მწარე წიწაკა და 300 გრ ბულგარული წიწაკა შეურიეთ.
რეცეპტის ინგრედიენტები: 500 გრამი წითელი მწარე წიწაკა 500 გრამი წითელი ბულგარული წიწაკა 200 გრამი ოხრახუში 150 გრამი ნიახურის ფოთლები 150 გრამი რეჰანი 400 გრამი ნიორი 3 ს/კ უცხო სუნელი 3 ს/კ ქინძის სუნელი 3 ს/კ ყვითელი ყვავილი 2 ს/კ კამის სუნელი 50 გრამი მარილი, ან გემოვნებით რეცეპტის მომზადების საფეხურები 1 წიწაკა და მწვანილები კარგად გარეცხეთ და ბოლომდე გააშრეთ. 2 მწარე წიწაკა და ბულგარული შუაზე გაჭერით და მოაშორეთ თესლი. გამოიყენეთ ხელთათმანები. 3 გაარჩიეთ ნიორი. 4 ხორცსაკეპ მანქანაში გაატარეთ წიწაკები, ნიორი, ოხრახუში, ნიახური და რეჰანი. 5 გადაიტანეთ დიდ თასში და დაუმატეთ სანელებლები და მარილი. 6 გატარებული ინგრედიენტები ხელით კარგად აურიეთ. აუცილებლად გამოიყენეთ ხელთათმანები. 7 მიირთვით ხორცთან ან სხვა კერძთან ერთად. თუ გსურთ აჯიკა ძალიან ცხარე გამოვიდეს, მაშინ 700 გრ წითელი მწარე წიწაკა და 300 გრ ბულგარული წიწაკა შეურიეთ. რეცეპტის ინგრედიენტები: 500 გრამი წითელი მწარე წიწაკა 500 გრამი წითელი ბულგარული წიწაკა 200 გრამი ოხრახუში 150 გრამი ნიახურის ფოთლები 150 გრამი რეჰანი 400 გრამი ნიორი 3 ს/კ უცხო სუნელი 3 ს/კ ქინძის სუნელი 3 ს/კ ყვითელი ყვავილი 2 ს/კ კამის სუნელი 50 გრამი მარილი, ან გემოვნებით რეცეპტის მომზადების საფეხურები 1 წიწაკა და მწვანილები კარგად გარეცხეთ და ბოლომდე გააშრეთ. 2 მწარე წიწაკა და ბულგარული შუაზე გაჭერით და მოაშორეთ თესლი. გამოიყენეთ ხელთათმანები. 3 გაარჩიეთ ნიორი. 4 ხორცსაკეპ მანქანაში გაატარეთ წიწაკები, ნიორი, ოხრახუში, ნიახური და რეჰანი. 5 გადაიტანეთ დიდ თასში და დაუმატეთ სანელებლები და მარილი. 6 გატარებული ინგრედიენტები ხელით კარგად აურიეთ. აუცილებლად გამოიყენეთ ხელთათმანები. 7 მიირთვით ხორცთან ან სხვა კერძთან ერთად. 377 1-ს მოსწონს
|