სალათები კუჭმაჭი 2012, 4 იანვარი, 6:52
300 გ. ხბოს გული, ფილტვი, ღვიძლი, თირკმელი;
4 ც. ხახვი; 4
ც. პომიდორი;
2 ს/კ ზეითუნის ზეთი;
1 კონა ქინძი და ქონდარი; 1 ც. ბროწეული; 1 ს/კ აჯიკა; მარილი; პილპილი მომზადება: გარეცხეთ გული, ფილტვები, ღვიძლი და თირკმელები ცალ-ცალკე 1, 5 სთ. გადაასხით წყალი, შეაშრეთ, დაჭერით წვრილ კუბიკებად. მოთუშეთ ცხიმში დაჭრილი ხახვი და პომიდორი. დაამატეთ ხორცი და აჯიკა, მარილი, პილპილი და მოთუშეთ კიდევ 10-12 წთ. მოაყარეთ დაჭრილი მწვანილი და ბროწეულის მარცვლები. 8812 8-ს მოსწონს
|