x
მეტი
  • 26.12.2024
  • სტატია:139051
  • ვიდეო:351981
  • სურათი:512602
კუჭმაჭი
300 გ. ხბოს გული, ფილტვი, ღვიძლი, თირკმელი;image

4 ც. ხახვი; 4

ც. პომიდორი;

2 ს/კ ზეითუნის ზეთი;


1 კონა ქინძი და ქონდარი;

1 ც. ბროწეული;

1 ს/კ აჯიკა; მარილი; პილპილი

მომზადება:

გარეცხეთ გული, ფილტვები, ღვიძლი და თირკმელები ცალ-ცალკე 1, 5 სთ.

გადაასხით წყალი, შეაშრეთ, დაჭერით წვრილ კუბიკებად.

მოთუშეთ ცხიმში დაჭრილი ხახვი და პომიდორი.

დაამატეთ ხორცი და აჯიკა, მარილი, პილპილი და მოთუშეთ კიდევ 10-12 წთ.

მოაყარეთ დაჭრილი მწვანილი და ბროწეულის მარცვლები.

4
8812
8-ს მოსწონს
ავტორი:maia
maia
8812
  
2016, 10 აგვისტო, 17:43
კუჭმაჭი არაა ეს..... კი ქვია,მარა არაა და....
2016, 25 ივნისი, 15:47
კომენტარი ცარიელია ან წაშლილია

2015, 16 ოქტომბერი, 23:28
ყაურმა სულაც არ ეწოდება ამას, კუჭმაჭის რეცეპტია მაგრამ აკლია, უცხო სუნელი და ნიორი და დამზადების ტექნიკაც სხვანაირია მეგრულის შემთხვევაში.
2012, 9 ნოემბერი, 16:52
ამს ეწოდება ყაურმა :) მეგრული კუჭმაჭი არის ყველაზე გემრიელი.
0 1 4