კერძები ხორცისაგან ქათმის ღვიძლის კერძი 2012, 6 სექტემბერი, 0:03 ![]() ქონდარი 1 ჩ/კ. მარილი და წიწაკა გემოვნებით. კარგად გარეცხილ ღვიძლს ვდებთ ადუღებულ წყალში და წამოდუღებიდან 30 წუთის განმავლობაში მუდმივად უნდა მოვხადოთ ქაფი. უნდა მოიხარშოს დაახლოებით 1 საათის მანძილზე, რის შემდეგაც ვიღებთ ქაფქირით და ყოველ ამოღებულ ჯერზე ზემოდან ვასხამთ წინასწარ დანაყილ და ერთ ჭიქა წყალში გახსნილ ნიორის, წიწაკის, ქონდარის და მარილის ნარევს. უმჯობესია თუ გაგრილებას დავაცდით. ![]() 6291 6-ს მოსწონს 4-ს არა
|