ცომეული კარგი იდეა დასვენების დღეებისთვის: ფენოვანი ცომი ლორით 2020, 11 ივლისი, 15:08 პიკანტური კერძის საინტერესო რეცეპტი. ჩემი ოჯახი უბრალოდ აღფრთოვანებულია.
პროდუქტების სია:
400 გრ ფენოვანი ცომი - შეგიძლიათ თავად მოამზადოთ, მაგრამ მე ვყიდულობ.
1 ბულგარული წიწაკა 200 გრ ლორი 1 კვერცხი 300 გრ ყველი - მაგალითად, მოცარელა 500 გრ ქათმის მკერდი. აიღეთ ფილე, ძვლების და ტყავის გარეშე ასევე დაგჭირდებათ სანელებლები: მარილი და შავი წიწაკა პირველ რიგში, ქათმის გულმკერდი ნაჭრებად დაჭერით. მარილი და სანელებლები მოაყარეთ. ცოტა კარაქში შეწვით, რომ მობრაწული ნაჭრები მიიღოთ. ბულგარულ წიწაკას ყუნწები მოაჭერით და თესლი მოაშორეთ. ზოლებად დაჭერით. ყველი ფირფიტებად ან რგოლებად დაჭერით. ლორი ნაჭრებად დაჭერით. ცომი ოდნავ გააბრტყელეთ. სჯობს ეს ერთი მიმართულებით გააკეთოთ, რომ ცომის სტრუქტურა არ დააზიანოთ. შუაში ქათმის ფენა, შემდეგ ბულგარული წიწაკა მოათავსეთ. ამის შემდეგ 2/3 ლორი და ზემოდან ყველი დაუმატეთ. ცომის ბოლოები გაჭერით, ზემოდან ჯვარედინად გადაადეთ. კვერცხი ათქვიფეთ. სილიკონის ფუნჯით მიღებულ ფორმას ზემოდან წაუსვით. ლორის ნარჩენები წვრილად დაჭერით და ზემოდან მოაყარეთ. ღუმელი 180 გრადუსამდე გააცხელეთ. 15 წუთით აცხვეთ. მზა რულეტი ჯერ კიდევ ცხელი დაჭერით და თეფშზე პორციებად დაჭერით. არანაირი სოუსი საჭირო არაა. ასევე დაგაინტერესებთ: ერთადერთი სწორი რეცეპტი პიცის ცომისთვის ცხელი ლავაშის რულეტი კარტოფილით და სოკოთი: წასახემსებელი, რომელსაც ყველაზე მეტად აქებენ “მთვრალი ცომის“ საიდუმლო - როგორ მოვამზადოთ ცომი არყით? როგორ უნდა მოვხარშოთ მაკარონი სწორად როგორ მოვამზადოთ თევზის ღვეზელი 41 შეფასება არ არის |