კერძები ხორცისაგან როგორ დავამზადოთ სოსისი სახლში - გემრიელი და სასარგებლო რეცეპტები 2020, 3 ივლისი, 15:36 1. სოსისი ნაღებით ან რძით. 500 გრ ქათმის ან ინდაურის, ან შერეული თეთრი ხორცი (ან ფილე) 2. სოსისი მდოგვით. 500 გრ ქათმის ან ინდაურის თეთრი ხორცი ან ფილე 3.სოსისი კოტლეტების გემოთი. კუბიკებად დაჭრილი ხორცი მოათვსეთ ბლენდერის თასში, დაუმატეთ ზემოთ ჩამოთვლილი სასურველი ინგრედიენტები (ხახვის დამატების შემთხვევაში ჯერ ხახვი დაბლენდერდება) და დავამუშავოთ კარგად, სანამ ერთიანი, ბლანტი, რბილი მასა არ მიიღება. შემდეგ მოათავსეთ საკონდიტრო ცელოფნის პარკში და საკვებ ცელოფანზე დავსვი სასურველი ზომის სოსისი, შევახვიოთ ცელოფანში და მივცეთ სასრუველი ფორმა. ინახება მაცივარში 4-5 დღე ან გაყინული 1-2 თვე. 133 1-ს მოსწონს
|