ცომეული ყველაზე სასარგებლო პური სხეულის ფორმებისთვის: მარცვლეულით და საფუარის გარეშე 2019, 18 ოქტომბერი, 17:32 ამ რეცეპტით პურის გამოცხობა სცადეთ და არ ინანებთ!
ინგრედიენტები:
1 ჭიქა მზესუმზირას თესლი
½ ჭიქა სელის თესლი ½ ჭიქა თხილი 1, 5 ჭიქა შვრიის ფანტელები (არა სწრაფი მომზადების) 4 ს/კ ხორბლის აღმონაცენები 1 ჩ/კ მარილი 1 ს/კ ყავისფერი შაქარი (ან ნეკერჩხლის სიროფი ან რამდენი წვეთი სტევია) 3 ს/კ მცენარეული ზეთი 1, 5 ჭიქა წყალი მომზადება: 1. მშრალი ინგრედიენტები გააერთიანეთ. 2. ცალკე შაქარი (ან ნებისმიერი სხვა დამატკბობელი) ზეთი და წყალი აურიეთ. 3. ათქვიფეთ და ნარევი მშრალ ინგრედიენტებს დაუმატეთ. 4. ცომი სილიკონის ფორმაში გადაიტანეთ. 5. რამდენიმ3 საათით გააჩერეთ. ცომი მკვრივი და სქელი უნდა გახდეს. 6. ცომის ფორმა 180 გრადუსამდე გახურებულ ღუმელში შედგით და 20 წუთით აცხვეთ. 7. ღუმელიდან გამოიღეთ და ფრთხილად გადააბრუნეთ და პური ფორმიდან ამოიღეთ. 8. ახლა საცხობი ფორმა პურით კვლავ ღუმელში შედგით და კიდევ 30-40 წუთით აცხვეთ. 9. პურზე დააკაკუნეთ, თუ ხმა ყრუა, პური მზადაა. გამოყენების წინ პური გააგრილეთ. ასევე დაგაინტერესებთ: ცხელი ლავაშის რულეტი კარტოფილით და სოკოთი: წასახემსებელი, რომელსაც ყველაზე მეტად აქებენ აღმოსავლური ტკბილეული მხოლოდ 15 წუთში: გაგრილებაზე დრო არ ჩათვალოთ ნაზი, როგორც ღრუბელი - იაპონური ფუნთუშა „ჰოკაიდო“ “მთვრალი ცომის“ საიდუმლო - როგორ მოვამზადოთ ცომი არყით? როგორ მოვამზადოთ თევზის ღვეზელი
უფრო მეტი კი იხილეთ აქ: Yoona-ს არხი
255 შეფასება არ არის |