ჯანმრთელი კვება 7 პროდუქტი რომელიც ჩვენს ჯანმრთელობას სერიოზულ საფრთხეს უქმნის 2019, 6 მაისი, 11:08 ყოველდღიურად ადამიანი უამრავ საკვებ პროდუქტს მიირთმევს და ძნელია გავარჩიოთ თუ რა არის სახიფათო და რა სასარგებლო, მაგრამ არსებობს გარკვეული პროდუქტები, რომლებიც სერიოზულ საფრთხეს უქმნიან ჩვენს ორგანიზმს, ეს პროდუქტებია: 1) მარილი- საკმაოდ დიდ საფრთხეს უქმნის თირკმლებსა და გულს, კვლევებმა აჩვენა, რომ მარილის შემცირება ხელს უწყობს ორგანიზმში ჰორმონებისა და ფერმენტების წარმოქმნას. 2) კვერცხი- კვერცხის დიდი რაოდენობით მიღება ზრდის დიაბეტისა და ინფარქტის რისკს. 3) პოპკორნი- პოპკორნი შეიცავს პოლიფენოლს, რომელიც ზრდის სიმსივნის განვითარების რისკს. 4) მარგარინი- მარგარინი დიდი რაოდენობით შეიცავს ტრანსცხიმებს და ის ორგანიზმს საკმაოდ დიდ ზიანს აყენებს. 5) მცენარეული ზეთები- ხშირად მცენარეული ზეთი გადამუშავების შედეგად კარგავს თავის თვისებებს და სიცოცხლისთვის საშიშ დაავადებებს იწვევს. 6) უცხიმო რძე- უცხიმო რძე ან დაბალკალორიული დიაბეტისა და სიმსივნის განვითარების საკმაოდ დიდ რისკს ქმნის, ამჯობინეთ ყოველთვის ნატურალული რძე. 7) დაკონსერვებული ბარდა- დაკონსერვებული ბარდა და მარცვლეული პროდუქტები დიდი რაოდენობით ტოქსიკურ ნივთიერებებს შეიცავს და საკმაოდ მაღალია მოწამვლის საფრთხეც, ასეთი პროდუქტები ხშირად იწვევს ჰორმონების დისბალანსს. 240 2-ს მოსწონს
|