x
მეტი
  • 26.04.2024
  • სტატია:134530
  • ვიდეო:351975
  • სურათი:508588
წვნიანი მწვადი მაწვნის მარინადში
image

ინგრედიენტები:

ღორის ხორცი 1 კგ.

მაწონი 2 სუფრის კოვზი.


პილპილი გემოვნებით.

ძმარი 1.5 სუფრის კოვზი.

წითელი ხახვი 2 თავი

დაფნის ფოთოლი 3 ც.

დაჭრილ ხორცს დავამატოთ დაჭრილი ხახვი, ძმარი, პილპილი, მარილი, მაწონი და დაფნა. ავურიოთ და შევდგათ მაცივარში 1 ღამით. მაწონი დამარინადებულ ხორცს დაარბილებს და უფრო წვნიანს და გემრიელს გახდის.
მეორე დღეს ხორცი შეწვათ ჩვეულებრივი ტრადიციული მწვადის მსგავსად ნაკვერჩხალზე ან ტაფაზე.

0
501
3-ს მოსწონს
ავტორი:ნოანეო
ნოანეო
501
  
კომენტარები არ არის, დაწერეთ პირველი კომენტარი
0 1 0