სხვა ხორცის წებო- როგორ გვატყუებენ სინამდვილეში 2017, 15 ივლისი, 12:20 სურსათის მწარმოებლები ხშირად იყენებენ სხვადასხვა ხრიკებს, რომელიც ჩვენი ჯანმრთელობისთვის არც თუ ისე სასარგებლოა. სურსათის, კერძოდ კი ხორცის დამუშავებისას ზოგიერთი მეწარმე აქტიურად იყენებს ხორცის წებოს, რომელიც საკმაოდ მომწამვლელია ორგანიზმისთვის, ამ წებოს საშუალებით სხვადასხვა ხარისხის ხორცი ერთიანდება და გამოდის დიდი ზომის ნაჭერი, რომელსაც ხშირად სტეიკის მოსამზადებლად იყენებენ. სწორედ ამიტომ იმპორტირებული ხორცი განსაკუთრებით დიდი ზომითა და "მიმზიდველობით" გამოირჩევა. მიიღეთ ნატურალური პროდუქტები და იყავით ჯანმრთელები. საინტერესო სტატიები: როგორ შევინახოთ ბულგარული წიწაკა ზამთრისთვის, უმარტივესი მეთოდი სწრაფი და ეფექტური საშუალება-დაემშვიდობეთ მკლავების, გვერდებისა და მუცლის ცხიმს 602 2-ს მოსწონს
|