ცივი კერძები კვერცხის მოხარშვის ყველაზე სწორი მეთოდი 2017, 29 იანვარი, 13:42 ამ მეთოდის გამოყენების შემდეგ, კვერცხს ნაჭუჭი ისე სძვრება, როგორც ადამიანს ქუდი ქარიან ამინდში!
1. ხარშვის დაწყებამდე, კვერცხი მაცივრიდან წინასწარ უნდა გამოიღოთ, რომ ოთახის ტემპერატურამდე გათბობა შეძლოს. 2. გაუკეთეთ კვერცხს პატარა ნახვრეტი მომრგვალებულ მხარეს. გაითვალისწინეთ, რომ ეს ნახვრეტი ძალიან ფრთხილად უნდა გააკეთოთ. ის არც ძალიან დიდი უნდა იყოს და ყველაზე მთავარი ის არის, რომ კვერცხის ნაჭუჭი არ უნდა გაიბზაროს. შენიშვნა: ნუ ინერვიულებთ, კვერცხიდან არაფერი გამჟონავს, რადგან იმ მხარეს ცარიელი კამერა არის. ასე, რომ, ნუ დაიძაბებით და მშვიდად იმოქმედეთ. მაგრამ გახსოვდეთ, რომ ძალიან ღრმად არ უნდა ჩაარჭოთ წვეტიანი ნივთი – კვერცხის დამცავი აპკი არ უნდა დაზიანდეს. ასე უნდა გამოიყურებოდეს ნახვრეტი კვერცხზე! თუ ყველაფერი გამოგივიდათ, უკვე მოხარშვაც შეიძლება! 3. ჩადეთ კვერცხი ადუღებულ წყალში კოვზის გამოყენებით. თოხლოდ მოხარშული კვერცხი თუ გინდად, 6–7 წუთი ხარშეთ, ხოლო 7–10 წუთი, იმ შემთხვევაში, თუ გინდათ, რომ უფრო მაგრად მოიხარშოს. 4. მოხარშულ კვერცხს ცივი წყალი გადაავლეთ. სულ რამდენიმე წამი არის საჭირო, კვერცხისთვის ნაჭუჭის მოსაცილებლად. მინდა დაგარწმუნოთ, რომ ეს ხრიკი მართლაც მუშაობს. თქვენთვის ასევე საინტერესო იქნება: როგორ მოვხარშოთ კვერცხი სწორედ! როგორ უნდა მოვხარშოთ კვერცხი, რომ გარედან გული იყოს, ხოლო შიგნით ცილა კლასიკური რჩევები სამზარეულოსთვის, ცნობისმოყვარე დიასახლებისთვის ხრიკები, რომლებსაც შეფ-მზარეულები სამზარეულოში იყენებენ 20 აქტუალური რეტრო-რჩევა ცხოვრების სხვადასხვა შემთხვევისთვის 1741 11-ს მოსწონს
|