სასარგებლო პროდუქტები სულგუნის მომზადება სახლის პირობებში 2013, 10 მარტი, 23:12 ნასვრეტებიანი, უმარილო ყველი დაჭერით თხელ ნაჭრებად, ჩაყარეთ ანადუღარ რძეში, დადგით ნელ ცეცხლზე და ურიეთ კოვზით. როცა ყველი დაიწყებს წელვას, გადმოიღეთ ჯამში და ზილეთ 10-15 წუთს. გაათხელეთ, დაამრგვალეთ, მიეცით სულუგუნის ფორმა, მოაყარეთ მარილი ორივე მხარეს და ჩაალაგეთ სულუგუნის დიამეტრზე უფრო დიდ მაღალ თიხის ან მინის ქილაში. 2255 5-ს მოსწონს
|