კაი ახლა, ნუ გამაწითლე. შეწნი გადაღებული კი არაა ეს ვიდეო, შენ კი არ გაძლევ შენიშვნას, ამ ვიდეოს გადამღებს ვეუბნები. კიდევ ერთს გასწავლი: კარაქს რომ ათქვეფ ცალკე, ასე ცოტა-ცოტა არანაირად არ დაამატო კრემი. ძალიან დიდი შანსია კრემი აიჭრას. პირიქით, გათქვეფიული კარაქი მთლიანად უნდა დაამატო კრემს და ერთად ათქვიფო კარგად. ასე კრემის ნაზი და ჰაეროვანი გამოვა და არც აიჭრება.:)
:D აუციელბლად უნდა ერთ ლიტრა რძეზე 5 კვერცხის გული მაინც. ამდენი რძე არ უნდა დაასხა ფქვილის და შაქრის ნარევს, ძალიან ცოტა რძეში უნდა გალესო და უპრობლემოდ იხსნება, მერე კვერცხის გულები უნდა დაამატო და ბოლოს დარჩენილი რძე.