შეფ-მზარეულმა გაასაჯაროვა, რისგან მზადდება "მაკდონალდსის" ჰამბურგერი 4 დეკემბერი 2013, 17:26:01
AUTO PLAY
ოლივერის თქმით, ჰამბურგერის ხორცის ნაჭერს ჯერ ამონიუმის ჰიდროქსიდში ავლებენ, შემდეგ კი ჰამბურგერში ამატებენ. ამ პროცედურის გარეშე საკვები გამოსაყენებლად ვარგისად არ ითვლება. იმის გარდა, რომ ხორცი დაბალი ხარისხის ხდება, ამონიუმის ჰიდროქსიდი ჯანმრთელობისთვისაც მავნებელია. ტელეწამყვანი, რომელიც სწრაფი კვების ობიექტების წინააღმდეგ ილაშქრებს, ამბობს, რომ რეალურად, იქ იღებენ ძაღლების საკვებად ვარგის ხორცს, რომელსაც გარდაქმნიან ადამიანის კვებისთვის ვარგისად "რატომ უნდა მოუვიდეს თავში გონიერ ადამიანს, რომ თავის შვილებს საკვებად მისცეს ამიაკიანი ხორცის ნაჭერი?",
1
|
|