4 ს/კ დროჟი, 0.5 ჭიქა შაქარი, 1.5 ჩ/ჭ ნელ-თბილი წყალი, ერთად მოვზილოთ, რომ ამოფუვდება დავამატოთ ერთი შეკვრა მარგარინი, 3 ჩაის ჭიქა შაქარი, ვანილი, 3 ჩ/ჭ წყალი (ცხელი).მოვზილოთ რბილი ცომი. I ცომი: 1.5 ჩ/ჭ ნელ-თბილი წყალი, 0.5 ჩ/ჭ შაქარი, 4 ს/კ დროჟი II ცხელ წყალში გავხსნათ მარგარინი და შაქარი. I ცომი ავურიოთ II ცომს, დავდგათ სითბოში დაველოდო...
|
|