300 გ. ხბოს გული, ფილტვი, ღვიძლი, თირკმელი;
4 ც. ხახვი; 4
ც. პომიდორი;
2 ს/კ ზეითუნის ზეთი;
1 კონა ქინძი და ქონდარი;
1 ც. ბროწეული;
1 ს/კ აჯიკა; მარილი; პილპილი
მომზადება:
გარეცხეთ გული, ფილტვები, ღვიძლი და თირკმელები ცალ-ცალკე 1, 5 სთ.
გადაასხით წყალი, შეაშრეთ, დაჭერით წვრილ კუბიკებად.
მოთუშეთ ცხიმში დაჭრილი ხახვი და პომიდორი.
დაამატეთ ხორცი და აჯიკა, მარილი,...
ვამზადებთ მარტივად 1 კგ. კარტოფილი 1 კოლოფი , , ტუშონკა'' (ან სოკო) 1 თავი ხახვი 2 კბილი ნიორი 1 კონა ქინძი 1 ჩ/კ პილპილი 1 ს/კ ტომატი 0.5 ლიტრი ადუღებული წყალი მარილი გემოვნებით 1. კარტოფილი, ხახვი დავჭრათ კუბიკებად, მოვათავსოთ ზეთმოსხმულ ტაფაზე და შევწვათ. 2. დავასხათ წყალი, , , ტუშონკა'' (ან სოკო), ტომატი, მოვაყაროთ დაჭრილი ნიორი, ქინძი, პილპილი ერთად და 5-1...
|
|