x
image
ლალი ადიკაშვილი
Mediator image
სხვა ჟანრები
ნაჭუჭში გამომცხვარი კვერცხი
0
ნაჭუჭში გამომცხვარი კვერცხი
კვერცხის მხოლოდ შეწვა კი არა, გამოცხობაც შეიძლება. ითვლება, რომ ასე ის უფრო ნაზი გამოდის, თუმცა ცოტა დიდი დრო ესაჭიროება: 25-30 წთ. – 160 °С-ზე. შენიშვნა: კვერცხი, რა თქმა უნდა, ცივ აირღუმელში უნდა შეაწყოთ
ორიგინალი სურათი
53
10-ს მოსწონს
კვერცხის მხოლოდ შეწვა კი არა, გამოცხობაც შეიძლება. ითვლება, რომ ასე ის უფრო ნაზი გამოდის, თუმცა ცოტა დიდი დრო ესაჭიროება: 25-30 წთ. – 160 °С-ზე.
შენიშვნა: კვერცხი, რა თქმა უნდა, ცივ აირღუმელში უნდა შეაწყოთ
ავტორი:ლალი ადიკაშვილი
ლალი ადიკაშვილი
Mediator image
53
  
კომენტარები არ არის, დაწერეთ პირველი კომენტარი
0 1 0
მეთევზე
ჩვენება: 22
ავტორი: ლალი ადიკაშვილი