x
image
მანჩო 777
სხვა ჟანრები
ალუბლის ტარტი
13
ალუბლის  ტარტი
ძალიან გემრიელი გამოვიდა,ვის სურს გასინჯვა?
ორიგინალი სურათი
85
16-ს მოსწონს
ძალიან გემრიელი გამოვიდა,ვის სურს გასინჯვა?
ავტორი:მანჩო 777
მანჩო 777
85
  
2013, 24 აგვისტო, 15:18
თან ისე დაწვრილებით, რომ გამოუცდელი დიასახლისიც შეძლებს გამოცხობას.
2013, 24 აგვისტო, 15:17
კარგია რეცეპტი რომ წერია:)უნდა ვცადო:)
2013, 26 ივნისი, 21:41
გინდა გასწავლო მწვანე ვაშლით როგორ გააკეთო? უგემრიელესია ზამთარში.
2013, 26 ივნისი, 21:40
აუცილებლად გამოგივათ. :)
2013, 26 ივნისი, 21:40
ანუ ტკბილი არა ცოტა მჟAვე არომატი უხდება
გადავწერე უკვე და ვეცდრბი მლალე გავაკეტო,ნეტა თუ გამომივა სეთი:O)
2013, 26 ივნისი, 21:38
ზამთარში ძალიან კარგია შინდის ჯემით და მწვანე ვაშლით. გარგარის ჯემით. ვაშლის ჯემითაც არა უშავს.
2013, 26 ივნისი, 16:27
გაიხარეთ,დიდი მადლობა,და სხვა რომელი ხილი ივარგებს ?ალუბალი ხომ ყოველთვის არაა?
2013, 25 ივნისი, 19:40
მოკლედ დავწერ. ცომი: 300 გრამი კარაქი ავაფხვიეროთ 600 გრამ ფქვილთან ერთად. დავამატოთ 250 გრამი შაქარი, ცოტა მარილი, ვანილი, 2 კვერცხის გული, 3 სუფრის კოვზი სპირტი, 100 გრამი არაჟანი 10 გრამი სოდით და მოვზილოთ ცომი. გამოდის ფხვიერი მაგარი ცომი. დავდოთ მაცივარში ერთი საათით. ალუბალი მოვამზადოთ ასე: 1 კგ ალუბალს დავაცალოთ კურკა,დავაყაროთ 200 გრამი შაქარი, გავაჩეროთ 20 წუთი. დავყაროთ საწურზე და კარგად გავწურო. შევურიოთ 20 გრამი ფქვილი, დანის წვერით დარიჩინი და 20 გრამი სახამებელი. ცომის 1/3 მოვიტოვოთ, დანარჩენი გავაბრეტყელოთ ჟარონაზე ან ფართო ტაფაზე.ლ დავაყაროთ ალუბალი და გავშალოთ კარგად. გადავაფაროთ ცომის დანარჩენი ნაწილი და დავჩხვლიტოთ ჩანგლით. ცხვება 180 გრადუსზე 30 წუთი. გემრიელად მიირთვით.
2013, 25 ივნისი, 19:33
ვაიმე მინდა :(
2013, 25 ივნისი, 19:28
რატომაც არა, დავწერ. საიდუმლოდ არ ვინახავ.
წინა კომენტარების ნახვა
0 0 10
სამწუხარო რეალობაა
თანაშემწე
ჩვენება: 4
ავტორი: მანჩო 777
ასეთი  რა უთხრეს, რომ პისტოლეტი  დააძრო