დაკეპილი სოკო ხორცთან და ხახვთან ერთად მოვშუშოთ (დაბალ ცეცხლზე), შემდეგ გამზადებულ ბულგარულ წიწაკაში ჩავაფინოთ სულგუნის თხელი ფენა და ჩავდოთ შიგნით მომზადებული მასა. ამის შემდეგ კვლავ დავაფაროთ სულგუნის თხელი ფენა და გამოვაცხოთ აირღუმელში (სულ რამდენიმე წუთი საკმარისი იქნება სულგუნის დასადნობად ამიტომ დიდი ხანი ნუ გააჩერებთ).
დაკეპილი სოკო ხორცთან და ხახვთან ერთად მოვშუშოთ (დაბალ ცეცხლზე), შემდეგ გამზადებულ ბულგარულ წიწაკაში ჩავაფინოთ სულგუნის თხელი ფენა და ჩავდოთ შიგნით მომზადებული მასა. ამის შემდეგ კვლავ დავაფაროთ სულგუნის თხელი ფენა და გამოვაცხოთ აირღუმელში (სულ რამდენიმე წუთი საკმარისი იქნება სულგუნის დასადნობად ამიტომ დიდი ხანი ნუ გააჩერებთ).