ჯანმრთელი კვება რომელი პროდუქტი დაგვეხმარება ცხიმების დაწვაში? 2012, 2 ივლისი, 20:26 ძალიან აქტუალური თემაა და ასეთი კითხვა ძალიან ხშირად ისმის ხოლმე.უკანასკნელი პასუხი კი ასეთია:ვაშლის კანი შეიცავს ნივთიერებას, რომელიც ცხიმის ნატურალური დამწველია. აიოვას უნივერსიტეტებმა მღრღნელების მონაწილეობით ექსპერიმენტი ჩაატარეს, რომელთაც ნივთიერებათა ცვლის დარღვევის დიაგნოზი ჰქონდათ დასმული.აღმოჩნდა რომ მათი პრობლემები ვაშლის კანში შემავალმა მჟავამ მოკლე დროში გადაწყვიტა კერძოთ, დააკლებინა წონაში და ასევე, დაეხმარა, თავი დაეღწიათ ღვიძლის ცხიმოვანი დისტროფიისგან 494 5-ს მოსწონს
|