x
image
ზურა7
რა უნდა წავუსვათ ცხობისას ჭურჭელს რომ არ მიიკრას, საოცრად ეფექტური საშუალება
სამზარეულოში ფუსფუსი დიასახლისების ერთ-ერთი ყველაზე სასიამოვნოimage
საქმიანობაა, ტკბილეულის მომზადება და გამოცხობა კი დიდ დროსა და ენერგიის ხარჯვასთან ასოცირდება. ყველაზე რთული კი მაშინაა, როდესაც ჩვენი საყვარელი ჭურჭელი მიუხედავად ყველაფრისა, მაინც იკრავს და აფუჭებს ცომეულს.

წარმოგიდგენთ ხერხს, რომელიც გაგიმარტივებთ ცხობას და ადვილად შეძლებთ მიკრობის გარეშე გამოაცხოთ ნებისმიერი რამ.

თქვენ დაგჭირდებათ:

1 ჭიქა ფქვილი


1ჭიქა გამდნარი კარაქიimage

1ჭიქა ზეთი

აურიეთ მითითებული ინგრედიენტები, (მიქსერით) მიიღებთ კრემისმაგვარ მასას .

წაუსვით ნებისმიერ ზედაპირზე .

კრემისმაგვარი მასის შენახვა 1 თვის განმავლობაში შეგიძლიათ (მაცივარში)image

0
470
1-ს მოსწონს
ავტორი:ზურა7
ზურა7
470
  
კომენტარები არ არის, დაწერეთ პირველი კომენტარი
0 1 0