სხვა რა უნდა წავუსვათ ცხობისას ჭურჭელს რომ არ მიიკრას, საოცრად ეფექტური საშუალება 2018, 21 ივნისი, 11:28 სამზარეულოში ფუსფუსი დიასახლისების ერთ-ერთი ყველაზე სასიამოვნო საქმიანობაა, ტკბილეულის მომზადება და გამოცხობა კი დიდ დროსა და ენერგიის ხარჯვასთან ასოცირდება. ყველაზე რთული კი მაშინაა, როდესაც ჩვენი საყვარელი ჭურჭელი მიუხედავად ყველაფრისა, მაინც იკრავს და აფუჭებს ცომეულს. წარმოგიდგენთ ხერხს, რომელიც გაგიმარტივებთ ცხობას და ადვილად შეძლებთ მიკრობის გარეშე გამოაცხოთ ნებისმიერი რამ. თქვენ დაგჭირდებათ: 1 ჭიქა ფქვილი 1ჭიქა გამდნარი კარაქი 1ჭიქა ზეთი აურიეთ მითითებული ინგრედიენტები, (მიქსერით) მიიღებთ კრემისმაგვარ მასას . წაუსვით ნებისმიერ ზედაპირზე . კრემისმაგვარი მასის შენახვა 1 თვის განმავლობაში შეგიძლიათ (მაცივარში) 470 1-ს მოსწონს
|