სამარხვო კერძები პომიდორის სალათი 2012, 10 აპრილი, 14:05 ![]() 2 ს.კ წითელი ღვინის ძმარი; 4 ს/კ ზეითუნის ზეთი; პიტნის 16 ფოთოლი; მარილი; პილპილი. პომიდორი გარეცხეთ და შეაშრეთ. დაჭერით ოთხად და დააწყვეთ სასალათეზე. გაასუფთავეთ ნიორი და დაჭერით წვრილად. წიწაკა გარეცხეთ, გაასუფთავეთ და დაჭერით სიგრძეზე. დაამატეთ პომიდორებს, მოაყარეთ მარილი და პილპილი. გააჩერეთ 15 წთ. გადაწურეთ და შეაზავეთ ზეითუნის ზეთით. აურიეთ, მორთეთ პიტნის ფოთლებით და მიიტანეთ სუფრასთან. სალათში შეგიძლიათ დაამატოთ ყველი მოცარელა და ფეტა. 1557 2-ს მოსწონს
|