x
მეტი
  • 06.07.2024
  • სტატია:135819
  • ვიდეო:351962
  • სურათი:510210
ისპანახის ფხალი
image500 გ. ქორფა ისპანახი;

2 კბილი ნიორი;

1 ჭიქა ნიგოზი;

12 ღერი ქინძი;


1 ღერი ოხრახუში;

½ ხახვი;

1ჩ/კ აჯიკა; მარილი.

მომზადება:

ისპანახის გარეცხეთ და შეაშრეთ, ჩააწყვეთ ადუღებულ წყალში და მოხარშეთ დაბალ ცეცხლზე 10-15 წთ.

ნიგოზი გაატარეთ ხორცსაკეპ მანქანაში.

აურიეთ აჯიკა, წვრილად დაჭრილი მოხარშული ისპანახი, ხახვი და ქინძი.

მიღებული მასისგან გააკეთეთ ბურთულები.

დააწყვეთ სასალათეზე, მორთეთ ოხრახუშით და ნიგოზით.

0
2133
2-ს მოსწონს
ავტორი:maia
maia
2133
  
კომენტარები არ არის, დაწერეთ პირველი კომენტარი
0 1 0