x
image
ნიკოლოზ ხუციშვილი
სიმინდის მოხარშვის ერთადერთი სწორი გზა

imageსიმინდის სეზონი ახლოსაა და მას მიირთმევს თითმის ყველა. თქვენ ალბათ არაფერი გსმენიათ მისი მოხარშვის განსაკუთრებულ და განსხვავებულ მეთოდზე. მაგრამ რანაირადაც არ უნდა იხარშებოდეს იგი ალბათ მაინც გემრიელი იქნება.


აი მინი რეცეპტი.
1. სიმინდის ფუჩეჩისგან განთავისუფლების შემდეგ იგი იმ წამსვე არ მოხარშოთ და ცოტა ხნით გააჩერეთ. ეს არის ძალიან მნიშვნელოვანი.
2. მოათავსეთ სიმინდი წყალში.
3. როდესაც წყალი ადუღდება, დაამატეთ მას 1 ჭიქა რძე და სქელი ზეთი.
4. შემდეგ ადუღეთ კიდევ 8 წუთი და ის მზადაა.
5. მოაყარეთ სიმინდს მარილი.


ამის შედეგად სიმინდი მდიდრდება არომატით, ეს ყველაფერი კი ზეთისა და კარაქის დამსახურებაა.


გაქვთ თუ არა ფავორიტი მეთოდი, რომლის მიხედვითაც სიმინდს ხარშავთ? არიან ისეთები, რომლებიც მას შაქარს უმატებენ და ისე მიირთმევენ.image

ასევე დაგაინტერესებთ სტატიები
1 - ძალიან მნიშვნელოვანი ინფორმაცია, რომელიც აუცილებლად უნდა იცოდეთ, მანამ სანამ მანქანაში კონდინციონერს ჩართავთ!
2 - თუ თირკმელებში დაგროვილი ქვები გტანჯავთ აუცილებლად გამოიყენეთ ეს ბუნებრივი საშუალება
3 - ამ ხორცზე უარესს ვერსად ვერ ნახავთ! აუცილებლად ამოიღეთ ის თქვენი კვების რაციონიდან
4 - ამიერიდან მომსახურების გაწევის შეთავაზებისას და რეკლამირებისას ფასი ლარებში იქნება გამოხატული
5 - 10 სასარგბლო ხრიკი საკვებთან იდეალური კომუნიკაციისათვის! თითოეული მათგანი პრაქტიკაში მრავალჯერ გამოყენებულია
6 - დაუმატეთ ცოტა შავი პილპილი სარეცხის მანქანაში მოთავსებულ ტანსაცმელს და შედეგი გაგაოცებთ!
7 - რამდენად ჭკვიანი ხართ და შეძლებთ თუ არა ერთი ასანთის ღერის გადაადგილებით კვადრატის მიღებას
8 - შვილის საფლავზე მისულ დედას იქ უცნობი ქალი დახვდა. ეს ამბავი ნამდვილად დიდ შთაბეჭდილებას დატოვებს თქვენზე!
9 - ნატურალური კოსმეტიკური საშუალებები, რომლის შესახებაც ქალბატონებმა აუცილებლად უნდა იცოდნენ!
10 - გაფრთხილება ქალებს! ეს გოგონა სიკვდილს გადაურჩა, ყველაფერი კი თმის საღებავის ბრალი იყო

1
1976
9-ს მოსწონს
ავტორი:ნიკოლოზ ხუციშვილი
ნიკოლოზ ხუციშვილი
1976
  
2017, 16 ივლისი, 15:26
რად უნდა სიმინდს რძე თავად შეიცავს რძისმჟავას ოხრად, ზეთი საერთოდ ზედმეტია. :)
0 1 1