სიახლეები აი როგორ უნდა გამოიყენოთ კვერცხის ნაჭუჭი! 2017, 21 მაისი, 11:38 ![]() კერძოდ, ნაჭუჭი მიიჩნევა საუკეთესო ბუნებრივ წყაროდ, რომელიც კალციუმს შეიცავს და ორგანიზმი მას ადვილად შთანთქავს. კვერცხის ნაჭუჭი ასევე მაღალი დონით შეიცავს სხვა სასარგებლო ნივთიერებებს. კალციუმი, რომელიც ნაჭუჭში შედის იგივეა, როგორც კალცი და სასარგებლოა ძვლებისა და კბილებისათვის, ასევე მნიშვნელოვანია ძვლებისა და კუნთებისთვის. ნახევარი სუფრის კოვზი კვერცხის ნაჭუჭის ფხვნილი შეიცავს დაახლოებით 1000-1500 მგ კალციუმს, თითქმის 90% საჭირო და რეკომენდირებულ დოზას მოზრდილი ადამიანისთვის. მრავალმა კვლევამ აჩვენა, რომ სხეულს ადვილად შეუძლია აღიქვას და აითვისოს კალციუმი ფხვნილის სახით. ფხვნილი ასევე აძლიერებს ძვლებს, ამცირებს ქოლესტერინის დონეს და არეგულირებს არტერიულ წნევას. კვერცხის ნაჭუჭების გამოყენების მეთოდები: მოხარშეთ კვერცხი 10 წუთის განმავლობაში, რათა გაანადგუროთ ყველა ბაქტერია, შემდეგ გააცივეთ და გააცალეთ ნაჭუჭი რათა მოამზადოთ ფხვნილი. ფხვნილი შეინახეთ სტერილურ ქილაში, შეგიძლიათ დაამატოთ მარცვლეული კულტურა, როგორც ბუნებრივი დანამატი. ![]() საინტერესო სტატიები და ვიდეოები 1 - ამ ინფორმაციის გაცნობის შემდეგ შესაძლოა ძეხვი საერთოდ აღარ შეიძინოთ! 2 - ყოველდღე მოათავსეთ ერთი ჭიქა წყალი საწოლის ქვეშ და გაკვირვებულნი დარჩებით 3 - გაფრთხილება ქალებს! ეს გოგონა სიკვდილს გადაურჩა, ყველაფერი კი თმის საღებავის ბრალი იყო 5 - რა მოხდება თუ კისერზე მთელი ღამის განმავლობაში წითელ ხახვს დავიდებთ? 517 8-ს მოსწონს
|